Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Vitensenteret Sørlandet, samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Dine personopplysninger skal være trygge hos oss, uavhengig av hvilken plattform du deler dem på. Alle behandling av personopplysninger skal skje i samsvar med norsk lov. Personvernerklæringen oppdateres fortløpende. Sist oppdatert 05.10.2023

Behandlingsansvar

Vitensenteret Sørlandet, representert ved enhetsleder, er ansvarlig for vår behandling av personopplysninger.

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

  • Vitensenteret Sørlandet
  • Postboks 123
  • 4891 Grimstad
  • 37 00 67 67
  • Org.nr.: 940 493 021

Formål med innsamling av personopplysninger

Vi samler og behandler opplysninger for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi kan også benytte opplysningene for å kunne gi deg relevant informasjon, tilbud og service via hjemmeside og e-post. Vi benytter adferdshistorikk og mønster for å utbedre funksjon og design på nettsiden.

Opplysninger som samles inn, kan være fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer, ip-adresse, postadresse, kjøpshistorikk og historikk i forbindelse med nyhetsbrev o.l. samt foto og film. 

Innsamling av personopplysninger

Vi lagrer personopplysninger som gis i forbindelse med:

  • Kjøp av billetter, årskort og gavekort via vitensor.no og vår tredrepartsleverandør Duell
  • Bestilling av event, bursdag og arrangement via vitensor.no og vår tredrepartsleverandør Duell
  • Forespørsler og bestillinger vedrørende skole- og barnehagebesøk og kurs via vitensor.no og vår tredrepartsleverandør Duell
  • Påmelding til nyhetsbrev
  • Bruk av cookies på våre nettsider
  • Registrering av besøk, kunde, leverandør og samarbeidspartnere
  • Bruk av utstillingen
  • Bruk av våre apper

Behandling av opplysninger om deg

Vi bruker opplysningene til:

  • Levere tjenester i henhold til den bestilling
  • Relevant innhold og reklame, samt måle og analysere effekt
  • Forhindre uønsket eller kriminell aktivitet, slik at du kan handle trygt via våre elektroniske kanaler

Hvem behandler dine opplysninger?

Det er flere selskaper som bidrar med å behandle personopplysninger for Vitensenteret Sørlandet. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger i henhold til databehandleravtaler mellom oss og dem. Dette gjelder:

  • Frameworks
  • WordPress
  • Google
  • Mailchimp
  • EasyQuest
  • Nets
  • Vipps
  • Stripe
  • Duell kasseservice AS
  • Visible AS

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du til å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Vi bruker cookies for å gi deg bedre tjenester. Noen cookies er nødvendige for funksjonaliteten på nettsidene, mens andre blir brukt til å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen.

Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt. Du kan lese mer om cookies og hvordan du bruker dem på www.aboutcookies.org eller klikke på hjelp i nettleseren din. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern og følge reglene rundt dette. Dersom du mener at vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven, håper vi at du vil kontakte oss. 

Henvendelser rettes til post@vitensor.no

Program: Se hva som skjer