Besøk oss i Kristiansand

Midt i Markensgate finner du et aktivitetseldorado for små og store. Her kan barn, foreldre og besteforeldre utforske og eksperimentere sammen.
Vi har åpent hver helg og i skoleferier.

Vitensenteret Kristiansand

Program: Se hva som skjer

Praktisk informasjon

Vår avdeling i Kristiansand har åpent for publikum i helger og skoleferier. På vanlige hverdager er senteret kun åpent for undervisning og grupper. Vi har også en butikkavdeling, hvor du kan få kjøpt spennende og lærerike leker, byggesett og eksperimenter.

Vi ligger lokalisert midt i Markensgade, lett tilgjengelig med parkering og bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til togforbindelse og gjestehavn med mulighet for komme med egen båt. Kjevik flyplass ligger ca. 15 min unna, med bussforbindelse via lokalruter.

Senteret er tilrettelagt for rullestolbrukere med heis og rullestolrampe.

Overnatting Kristiansand $

Bestill opplevelse på Vitensenteret Kristiansand $

Utstillingen

Utforsk og lek deg gjennom vår labyrint av aktiviteter og oppgave i vår interaktive utstilling. Utstillingen er delt opp i ulike soner med tema som kropp, teknologi og matematikk.

Utstillingen i Kristiansand er fordelt på flere etasjer, og tilrettelagt for barnevogner og rullestol med ramper og heis. Det som ved første øyekast kan se ut som et lite lokale, vil overraske deg med mange spennende rom. 

Mer om utstillingen $

Samarbeidsprosjekter $