Jobbe på Vitensenteret?

Trives du med å stå foran et publikum, og vil være med å spre realfagsglede til barn og unge? Da kan en jobb på Vitensenteret være rett for nettopp deg.

Hvert år ansetter vi tilkallingshjelper (Vitenloser) til våre avdelinger i Arendal, Kristiansand og Kvinesdal. Vi ønsker engasjerte medarbeidere som yter god kundeservice, trives i aktiviteter med barn i ulike aldre, og som liker å stå foran et publikum. En tilkallingshjelp jobber primært i helger og skoleferier gjennom året.

Vitensenteret er i stadig utvikling og trenger dyktige medarbeidere med høy kompetanse på hvert sitt felt. Alle ledige stillinger blir lagt ut her på vår nettside, og lyst ut gjennom Webcruiter.

Om Vitensenteret

Vitensenteret Sørlandet er et opplevelses- og læringssenter for barn og unge på Agder. Vi har avdelinger i Arendal, Kristiansand og Kvinesdal. Vitensenteret skal skape nysgjerrighet, lærelyst og kunnskap gjennom en praktisk tilnærming til realfag, teknologi og design. Vi tilbyr en rekke pedagogiske læringsprogram for barnehager, grunnskole og videregående, samt lærerkurs. I tillegg har vi åpent for besøkende i helger og ferier, og vi arrangerer eventer og bursdager. I 2023 hadde vi ca. 50 000 besøkende på våre senter.

På Vitensenteret i Arendal finner du også Besøkssenter for Raet nasjonalpark. Her kan de besøkende utforske både livet i havet og på land, og bli mer kjent med den flotte nasjonalparken som strekker seg fra Grimstad til Tvedestrand.