SLIM + SHOW = GØY!

Besøk Vitensenteret Sørlandet og opplev sommerens store VitenShow! På programmet står også barnas egen SlimLab og Mesterløype med oppgaver som vist på Mesternes Mester på NRK.

I Mesterløypa får du trimmet både hodet og kropp! Oppgavene er tilpasset alle alderstrinn, så her kan dere konkurrere mot hverandre, se hvem som er familiens mester eller utfordre dere selv.


Things to do at the Science Center South this summer. Join our Slime Lab or experience an exciting Science Show!

Science Show

VitenShow/ Science Show

Hver dag i sommer kan du oppleve vårt nye VitenShow! Vi tar med KnokkelKnut på spennende eksperimenter og ser hva som skjer! Vi kjører to show hver dag på begge senter. Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset antall plasser på hver forestilling, så det lønner seg å være tidlig ute. Påmelding til show ved inngang.

Registration for the Science Show on arrival.
Show Arendal: 12:00 & 14:00
Show Kristiansand: 12:00 & 14:00
SlimLab

SlimLab/ Slime Lab

Vi blir aldri lei av slim! Slim er alltid gøy så i sommer har vi laget en egen SlimLab! Her får barna være små forskere og lage sitt eget slim! SlimLaben er åpen hele dagen for drop-in.

Love Slime? Join our Slime Lab! Be a scientist and make your own slime. No registration required.
SlimLab Arendal: 11:00 – 16:00
SlimLab Kristiansand: 11:00 – 16:00
VitenMester

VitenMester/ Challenges

Har du lurt på hvor vanskelig Nattesten egentlig kan være? Hos oss har du mulighet til å prøve selv. Vi har nemlig laget en Mesterløype med oppgaver som vist på Mesternes Mester på NRK. Her får du trimmet både hodet og kroppen! Konkurrer mot hverandre, utfordre dere selv eller se hvem som er familiens mester.

Try our Pin Drop Challenge and solve different tasks. Open all day, no registration required.
Arendal: 11:00 – 16:00
Kristiansand: 11:00 – 16:00
VR Kristiansand

Kristiansand
Utstilling/ Exhibition

I Kristiansand har vi en spennende og interaktiv utstilling hvor du kan ta på og prøve ulike installasjoner. Her har vi også VR. Med andre ord, morsomme ting å utforske og oppleve, uansett alder. Kanskje lærer du noe nytt?

Through hands-on experience, you’ll find educational and entertaining opportunities to explore, experiment, and discover.
Open all day.
Utstilling_Arendal

Arendal
Utstilling/ Exhibition

I Arendal har vi en stor og spennende utstilling med flere installasjoner du kan prøve og utforske. Liker du at det kiler litt ekstra i magen, kan du kjøre vår morsomme Gyro. Eller du kan ta en løpetur i hamsterhjulet vårt, her er flere muligheter for å trimme kropp og hode.
Vi er også besøkssenter for Raet nasjonalpark, og har en egen avdeling om det marine liv og maritim teknologi.

Through hands-on experience, you’ll find educational and entertaining opportunities to explore, experiment, and discover. Includes Visitor Centre Raet Nationalpark. Open all day.
Visitor Centre Raet National Park

Livet under Brygga
Explore the Underwater Life

Har du lurt på hva som bor under brygga vår? Hver dag i sommer kan du bli med å trekke tegne på brygga i Arendal. Aktiviteten er gratis, og krever ingen påmelding.

Outdoor activity, no registration or ticket required.
Arendal: 12:30