VitenButikken

På senteret i Arendal har vi en flott butikk med stort utvalg av leker, spill, tankenøtter, byggesett og kule eksperimenter som hører et vitensenter til. VitenButikken har åpent hverdager fra 9:00 - 15:00, og i helger og ferier fra 11:00 - 16:00. Du kan også besøke vår nettbutikk som er tilgjengelig hele døgnet med rask leveringstid. 

Besøk vår nettbutikk $

Praktisk informasjon

Parkering

Det er flere parkeringsmuligheter i Arendal sentrum, og det nærmeste er Pollen P-hus. Det har innkjørsel og utgang vis-a-vis Vitensenteret Sørlandet. Parkeringshuset har god plass og også godt med el-bilplasser. 

Buss og ferge

Fergeforbindelse til Tromøy, Hisøy og Merdø er i gangavstand til Vitensenteret. Dersom man kommer med egen båt, kan man legge til i gjestehavnen, eller i Pollen. Buss og taxi har holdeplass i sentrum. 

Mat og drikke

I samme bygg som Vitensenteret, finner du spisestedet VitenBiten. Her serveres det påsmurt, varmmat som pølse, kaffe, brus og kanskje noe søtt. Dersom du ønsker å ta med egen niste, kan du ta med kaffen ut på vår fantastiske uteplass rett i vannkanten med utsikt over fjorden. 

Åpningstider VitenBiten
Mandag - fredag  08:00 - 15:00
Lørdag - søndag 10:00 - 16:00

Overnatting

Enten du vil overnatte i et byhotell ved sjøkanten, vakre gjestehus i landlige områder, camping, hytte eller båt, eller på et fyr, så får du ønskene dine oppfylt i Arendal. Sjekk visitsorlandet for oversikt over hvilket tilbud som passer best for ditt behov. 

Oversikt overnatting