EksperimentKlubb i
SKOLEFERIEN

Vi arrangerer EksperimentKlubb i Arendal og Kristiansand når skolene har stengt. Neste EksperimentKlubb vil være i sommerferien, og da får barna bli med på eksperimenter, utforske og skape ting selv.

Tidspunkt for sommerens EksperimentKlubb er ikke fastsatt enda, men meld interesse så sender vi deg oppdatert informasjon fortløpende.

EksperimentKlubb passer for barn i alderen 4. – 6. skoletrinn

MELD INTERESSE

AKTIVITETER

Vi skal eksperimentere!

I høstens EksperimentKlubb får barna mulighet til å bli med på ulike eksperimenter og aktiviteter. Vi skal også løse spennende mysterier.

Vi skal skape!

Vi ønsker at barna skal lære ved å skape og gjøre selv. Ved å programmere, bygge og teste lager vi ting vi kan bruke og leke med etterpå.

Vi skal utforske!

På kjemilaben kan barna utforske og gjøre egne eksperimenter. Barna får kunnskap om stoffer som brukes, hvordan de reagerer og hvorfor.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon rundt EksperimentKlubb i vinterferien,
kan du ta kontakt med Jenny Ramsvik på jenny@vitensor.no eller mob. 404 89 884

PRAKTISK

Mat og drikke
Barna tar med seg egen niste som vi spiser omtrent midt på dagen.

Påmelding
Vi har ingen påmeldingsfrist, men gjør oppmerksom på at det er begrenset antall plasser, så det lønner seg å reservere plass allerede nå. Betaling ved ankomst eller via vår betalingsløsning som vi sender på mail ved påmelding.

Korona-tiltak
Vi tar hensyn til de restriksjoner som til enhver tid er gjeldende i forhold til Korona. Det vil være flere voksne tilstede på vinterferiens EksperimentKlubb, slik at vi har mulighet for å dele oss opp i mindre grupper ved behov. Det er begrenset antall plasser tilgjengelig, så det er lurt å være tidlig ute med påmelding. Vi gjør oppmerksom på at situasjonen rundt Korona kan endre seg frem til klubbstart, og at vi derfor tar forbehold om endring av tidspunkt eller kansellering, dersom det ikke er mulig å gjennomføre klubben som planlagt.