EksperimentKlubb i
HØSTFERIEN

Nå er det klart for EksperimentKlubb igjen. I høstens EksperimentKlubb får barna bli med på KjemiLab, is-verksted, utforske DNA, lage kjempestore såpebobler og slim. Vi skal også løse spennende mysterier!

EksperimentKlubb – FULLBOOKET
Sted: Arendal og Kristiansand

Mandag 28. – onsdag 30. september
Klokkeslett: 09.00 – 15.00
Alder: 4. 5. og 6. trinn
Pris: 1500,-

Reserver plass

AKTIVITETER

Vi skal eksperimentere!

I høstens EksperimentKlubb får barna mulighet til å bli med på ulike eksperimenter og aktiviteter. Vi skal også lage stooore såpebobler og løse spennende mysterier.
Eksempler på aktiviteter kan være:
– Lage store såpebobler
– Gjøre eksperimenter
– Løse mysterier

Vi skal skape!

Vi ønsker at barna skal lære ved å skape og gjøre selv. Ved å programmere, bygge og teste lager vi ting vi kan bruke og leke med etterpå. Det blir selvsagt også litt konkurranser.
Eksempler på aktiviteter kan være:
– Sphero og MakeCode
– Lego
– Skaperaktiviteter

Vi skal utforske!

På kjemilaben kan barna utforske og gjøre egne eksperimenter. Vi har fokus på at barna får kunnskap om stoffer som brukes, hvordan de reagerer og hvorfor.
Eksempler på aktiviteter kan være:
– KjemiLab
– Is-verksted
– Utforske DNA

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon rundt EksperimentKlubb i høst,
kan du ta kontakt med Tina Meland på tina@vitensor.no eller mob. 975 61 329

PRAKTISK

Mat og drikke
Barna tar med seg egen niste som vi spiser omtrent midt på dagen. Det er også mulighet for å spise medbrakt frokost på Vitensenteret mellom kl. 08.00 og 09.00.

Påmelding
Vi har ingen påmeldingsfrist, men gjør oppmerksom på at det er begrenset antall plasser, så det lønner seg å reservere plass allerede nå. Betaling ved ankomst eller via vår betalingsløsning som vi sender på mail ved påmelding.

Korona-tiltak
Vi tar hensyn til de restriksjoner som til enhver tid er gjeldende i forhold til Korona. Det vil være flere voksne tilstede på høstens EksperimentKlubb, slik at vi har mulighet for å dele oss opp i mindre grupper ved behov. I tillegg er klubben begrenset til maksimalt 15 barn til sammen. Vi gjør oppmerksom på at situasjonen rundt Korona kan endre seg frem til klubbstart, og at vi derfor tar forbehold om endring av tidspunkt eller kansellering, dersom det ikke er mulig å gjennomføre klubben som planlagt.