Jobb på Vitensenteret

Jobb på Vitensenteret

Trives du med å stå foran et publikum og vil være med å spre realfagsglede til barn og unge? Da kan en jobb på Vitensenteret være rett for nettopp deg. 

Hver år ansetter vi tilkallingshjelper til våre avdelinger i Arendal og Kristiansand. Vi ønsker engasjerte medarbeidere som yter god kundeservice, trives i aktiviteter med barn i ulike aldre og som liker å stå foran et publikum. En tilkallingshjelp jobber primært i helger og skoleferier gjennom året.

Vitensenteret er i stadig utvikling og trenger dyktige medarbeidere med høy kompetanse på hvert sitt felt. Alle ledige stillinger blir lagt ut på vår nettside, og lyst ut gjennom webcruiter.

Om oss
Vitensenteret Sørlandet er et opplevelses- og læringssenter for barn og unge på Agder. Vi har en avdeling i Arendal og en avdeling i Kristiansand. Vitensenteret skal skape nysgjerrighet, lærelyst og kunnskap gjennom en praktisk tilnærming til realfag, teknologi og design. Vi tilbyr en rekke pedagogiske læringsprogram for barnehager, grunnskole og videregående, samt lærerkurs. I tillegg har vi åpent for besøkende i helger og ferier, og vi arrangerer eventer og bursdager. I 2022 hadde vi ca. 50.000 besøkende på våre aktiviteter.