Sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, uansett alder.
God helse er en grunnleggende forutsetning for menneskers mulighet til å nå sitt fulle potensial og for å bidra til utvikling i samfunnet.
Hos oss utforsker du god helse og livskvalitet gjennom å mestre og utforske slik at det blir lettere å forstå verden, kroppen og ny teknologi.

VitenMesternes Mester

Har du sett nattesten på TV? I sommer kan du prøve deg på oppgaver som vist på Mesternes Mester. Mesterløypa tar deg gjennom nattesten, balansebom, tangram og flere morsomme aktiviteter.

Billetter Kristiansand
Billetter Arendal

Lag meiseboller

I høstferien kan barna bli med å lage meiseboller. Vi blander frø i kopper som barna kan ta med seg hjem. Passer for barn fra 7 år.

Billetter Kristiansand
Billetter Arendal

Gjenbruksverksted

På gjenbruksverkstedet lager vi fuglebrett og fuglematere av kartonger, hermetikkbokser og gamle kaffeserviser. Vi har masse av ulike gjenbruksmaterialer og farger til å dekorere med. Passer for barn fra 7 år og oppover.

Billetter Kristiansand
Billetter Arendal

Utforsk utstillingen!

Science Center

I vår interaktive utstilling finner du flere spennende aktiviteter hvor du kan prøve og teste selv. Lær om energi, kroppen eller løs matematiske oppgaver. Her er det noe å gjør og lære for alle.

Billetter Kristiansand
Billetter Arendal

Baltazar

Energikjempen vår Baltazar har et bankende fargerikt hjerte, og masse energi som han må få hjelp til å bruke. Baltazar finner du i utstillingen i Arendal og Kristiansand.

Billetter Kristiansand
Billetter Arendal

G-krefter i Gyro

Nysgjerrig på hvordan g-krefter føles på kroppen? Da bør du teste Gyro, den ble opprinnelig utviklet til NASA, og her får du virkelig merke g-kreftene i alle retningene. Gyro er kun i drift i enkelte perioder, ta derfor kontakt i resepsjon for når Gyro er åpen. Gyro har vi kun på senteret i Arendal.

Billetter Arendal