UNDER LUPEN

24. september – 8. januar

I høst tar vi en nærmere titt på insekter, små dyr og organismer. Hvordan ser egentlig en hoppekreps ut? Bli med på laben, og ta en titt under lupen.

Vi har også en morsom og spennende utstilling hvor du kan prøve og utforske på egenhånd, med blant annet vår egen Mesterløype med oppgaver som vist på Mesternes Mester på NRK.

BILLETTER/ TICKETS

Kristiansand
Utstilling/ Exhibition

I Kristiansand har vi en spennende og interaktiv utstilling hvor du kan ta på og prøve ulike installasjoner. Med andre ord, morsomme ting å utforske og oppleve, uansett alder. Kanskje lærer du noe nytt?

Through hands-on experience, you’ll find educational and entertaining opportunities to explore, experiment, and discover.
Open all day.
VitenMester

VitenMester/ Challenges

Har du lurt på hvor vanskelig Nattesten egentlig kan være? Hos oss har du mulighet til å prøve selv. Vi har nemlig laget en Mesterløype med oppgaver som vist på Mesternes Mester på NRK. Her får du trimmet både hodet og kroppen! Konkurrer mot hverandre, utfordre dere selv eller se hvem som er familiens mester.

Try our Pin Drop Challenge and solve different tasks. Open all day, no registration required.
Arendal: 11:00 – 16:00
Kristiansand: 11:00 – 16:00
Utstilling_Arendal

Arendal
Utstilling/ Exhibition

I Arendal har vi en stor og spennende utstilling med flere installasjoner du kan prøve og utforske. Liker du at det kiler litt ekstra i magen, kan du kjøre vår morsomme Gyro. Eller du kan ta en løpetur i hamsterhjulet vårt, her er flere muligheter for å trimme kropp og hode.
Vi er også besøkssenter for Raet nasjonalpark, og har en egen avdeling om det marine liv og maritim teknologi.

Through hands-on experience, you’ll find educational and entertaining opportunities to explore, experiment, and discover. Includes Visitor Centre Raet Nationalpark. Open all day.