ÅRSKORT

Siden vi har begrenset antall plasser, må også dere med årskort bestille billett på nett. I vår billettløsning velger du “Årskort voksen” eller “Årskort barn” i stedet for vanlig billett, og setter inn det antallet det gjelder. Du vil da få en gratisbillett, og du viser dette sammen med årskortet ved ankomst.

ENDRE TIDSPUNKT

Dersom du har kjøpt billett til et tidspunkt, men ønsker å endre denne, går dette fint dersom det er ledige plasser på det tidspunktet du ønsker å bytte til. Da kan du enten ta kontakt med oss på senteret, eller du kan ta kontakt med oss på telefon eller epost, og oppgi billettnummer.

GLEMT BILLETT

Dersom du ikke har kvittering av billett tilgjengelig på mobil eller utskrift, henvender du deg til en av våre ansatte, som vi hjelpe deg med registrering.

LEDSAGERBEVIS

Dersom du har et ledsagerbevis, velger du dette i stedet for vanlig billett ved kjøp i vår billettløsning. Ledsagerbeviset fremvises ved fremmøte.

AKTIVITETSVERKSTED

Vitensenteret Sørlandet arrangerer aktivitetsverksted på senteret i Arendal og Kristiansand. På vår programside kan du til enhver tid se hvilke aktiviteter som er tilgjengelig. Aktivitetsverksted passer for barn fra 5 år og oppover. De minste barna kan ha med en voksen, men de litt større klarer seg fint alene.

SMÅ BARN

I vår utstilling har vi aktiviteter som passer for de aller minste. I vårt senter i Arendal har vi også et akvariet som både barn og voksne synes er gøy å observere.

FAMILIEVENNLIG

På Vitensenteret Sørlandet er det aktiviteter som passer for hele familien. I vår interaktive utstilling kan man teste ut reaksjonsevnen, utforske naturfaglige fenomen eller løse matematiske oppgaver. Vi arrangerer også aktivitetsverksted hvor barna er med på å skape ting selv.