Vi har åpent i hver helg og i skoleferier, med et begrenset antall billetter tilgjengelig. Dette for å sikre at alle våre besøkende kan holde god avstand og ivareta godt smittevern. Hele utstillingen rengjøres hver morgen, mellom hver økt og etter endt arbeidsdag. Overalt på senteret er mulighet for vask av hender lett tilgjengelig. Utenfor sommersesong har vi åpent hver helg og i skoleferier.

Arendal og Kristiansand!

For å sikre våre besøkende trygge og gode opplevelser, har vi begrenset antall billetter tilgjengelig. Besøkstiden er delt i to tidsrom, og du må velge hvilket tidspunkt du ønsker å kjøpe billett til. Vi anbefaler at du forhåndsbestiller din billett på nett, slik at du er sikret inngang.

Besøkstid 1: 11.00 – 13.00
Besøkstid 2: 14.00 – 16.00

Hjertelig velkommen!

Bestill inngangsbilletten din på nett!
Av hensyn til smittevern har vi begrenset antall billetter tilgjengelig. Derfor oppfordrer vi alle våre besøkende til å booke inngangsbillett på nett. Ved å forhåndsbestille billetter på nett, har vi større mulighet for å tilrettelegge for antall besøkende, og du er garantert inngang på senteret. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et trygt og morsomt besøk!