Opening hours for the season: 09-15:00

Havets salatbar

[diec_event_page date_format="j. F" time_format="H:i" google_link="off" show_venue="off" venue_phone="off" venue_weburl="off" show_name="off" organizer_phone="off" organizer_email="off" organizer_weburl="off" show_price="off" show_category="off" show_weburl="off" googlemap="off" show_data_one_line="off" admin_label="Events time and date" _builder_version="4.20.2" _module_preset="default" duration_font="|600|||||||" duration_font_size="24px" custom_padding="0.5rem||||false|false" hover_enabled="0" custom_css_main_element="text-transform: capitalize;" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][/diec_event_page]

Havets salatbar – skumring

Vi gjentar det populære matkurset fra i fjor! Bli med på en tur ut i naturens salatbar! Lær om hva som er spiselig i tarens verden, og hvordan vi kan bruke det på en forsvarlig måte!Nok en gang tar vi med oss et knippe eksperter på matlaging med uutnyttede ressurser fra havet, og denne gangen ryktes det også at vi skal lære å bruke noe av det som vokser langs land. Vi skal lære om høsting og matlaging med tang og tare. Når? Hvor? Hvorfor? Hvordan? Alt dette vil dere lære på kurset, hvor vi også skal lære å høste albuesnegler som vi kan lage deilig mat av ute på tur.

ACF Type: text

Kjøp billett

Arrangør:
[diec_event_page show_date="off" date_format="F j," show_time="off" time_format="h:i" google_link="off" show_venue="off" venue_phone="off" venue_weburl="off" show_name="off" organizer_phone="off" organizer_email="off" organizer_weburl="off" show_price="off" show_weburl="off" googlemap="off" show_data_one_line="off" admin_label="Events category (location)" _builder_version="4.19.4" _module_preset="default" duration_font="|600|||||||" custom_css_main_element="text-transform: capitalize;||pointer-events: none;||font-weight: 400;||color: black;" global_colors_info="{}"][/diec_event_page]

ACF Type: text

Pris: 150

ACF Type: taxonomy

Alder: Passer for alle, Passer for voksne

ACF Type: text

Varighet: 150 min

ACF Type: wysiwyg

Mer informasjon:

Passer for dem som ønsker å vite mer om tang og tare i maten. Her får dere lære om tang og tare, sanke råvarene med bruk av vårt utstyr og vi skal tilberede enkel mat med forskjellige metoder! krydder, chips, dipp, bruk av rå tang, sylting med mer. kom bli med! OBS! kurset har 30 plasser, og påmelding stenger når kurset er fullt.

Før dagen bør du vurdere å ha med følgende:
– Støvler (evt sko du kan bli våt i)
– Glass (syltetøyglass eller lignende. Gjerne flere)
– Kjølebag (for dem som ønsker å ta med noe tare hjem etter kurset for å tørke, eller bruke)
– Ta med niste. Ha gjerne smøreost og fiskepålegg.
Vi stiller med alt annet utstyr.

Oppmøte: Hoveodden, Utenfor Svalereiret Galleri
Arrangør: Besøkssenter Raet nasjonalpark
Tid: 2-3 timer

Flere aktiviteter $

[decm_event_display event_selection="related_event" cutoff_ongoing_events="cut_start_date_reached" show_end_date="off" show_venue="off" show_name="off" show_price="off" show_category="off" show_weburl="off" show_icon_label="label" show_recurring_events="off" columns="4" view_more_text="Les mer" align="center" show_colon="on" image_aspect_ratio="1/1" button_align="on" _builder_version="4.19.4" _module_preset="default" title_level="h4" custom_view_more="on" view_more_icon="$||divi||400" view_more_icon_color="gcid-6b646962-cc79-4eb2-96bc-0ca2a4b2860d" view_more_on_hover="off" view_more_alignment="left" view_more_custom_margin="15px|0px|auto|auto|false|false" view_more_custom_padding="|||0px|false|false" border_radii_thumbnail_border="on|10px|10px|10px|10px" global_colors_info="{%22gcid-6b646962-cc79-4eb2-96bc-0ca2a4b2860d%22:%91%22view_more_icon_color%22%93}"][/decm_event_display]