Havets Salatbar

26. mai 14:00 - 17:00

Arrangør:
Besøkssenter Raet

Varighet
3 timer

Alder
Passer for alle

Pris
170 NOK

Vi gleder oss til nok et år med sosiale matkurs i fjæra!

Mer informasjon:
Lær om hva som er spiselig i tarens verden, og hvordan vi kan bruke det på en forsvarlig måte!
Nok en gang tar vi med oss et knippe eksperter på matlaging med uutnyttede ressurser fra havet, og denne gangen ryktes det også at vi skal lære å bruke noe av det som vokser langs land.
Vi skal lære om høsting og matlaging med tang og tare. Når? Hvor? Hvorfor? Hvordan? Alt dette vil dere lære på kurset, hvor vi også skal lære å høste albuesnegler som vi kan lage deilig mat av ute på tur.
Passer for dem som ønsker å vite mer om tang og tare i maten. Her får dere lære om tang og tare, sanke råvarene med bruk av vårt utstyr og vi skal tilberede enkel mat med forskjellige metoder! krydder, chips, dipp, bruk av rå tang, sylting med mer. kom bli med! OBS! kurset har 25 plasser, og påmelding stenger når kurset er fullt.
Kontaktinformasjon:

post@raetbesokssenter.no

Tel: 37 00 67 67